elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M KABLO'dan YILDIZ’lı Öğrencilere Destek

2M KABLO yaptığı çalışmalarla sektörün önde gelen firmaları arasında yer alırken, üniversite sanayi iş birliği çerçevesinde üniversiteli öğrencilere destek olmaya devam ediyor. 2M KABLO, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Elektrik Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin yaptığı projeye maddi destek sağlamıştır.



A- A+
11.07.2014 tarihli yazı 9164 kez okunmuştur.
Öğrencilerin bir projeyi gerçekleştirmek için en büyük sorunları maddi destek bulamamaları olmuştur. 2M KABLO bu sorunu çözmek için öğrencilerin projelerine destek vererek projenin gerçekleşmesini sağlıyorlar.



►İlginizi Çekebilir: Darbe Gerilimleri

2 Katlı Darbe Generatörü Projesi

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü 3. sınıf öğrencilerinin grup çalışması kapsamında ürettikleri 2 katlı Darbe Generatörü projesine maddi destek sağlayan 2M KABLO, proje bitiminde öğrenci temsilcilerini kabul etti. Merkez Satış Ofisinde 2M KABLO Genel Müdürü Mehmet Dereli’ye projelerinin tasarım süreci ve kullanım amaçları hakkında bilgiler aktardılar. Üniversitenin gerilim laboratuvarı için olan iki katlı darbe generatörü kabloların yüksek gerilim testi amacıyla kullanılabilecek.
 

2M KABLO Genel Müdürü Mehmet Dereli ve Yönetim Kurulu Üyesi Sonnur Bahçekapılı’nın da birer Yıldız Üniversitesi mezunu olması nedeniyle sohbet öğretim üyeleri, dersler, üniversite hatıraları kapsamında samimi bir havada geçti. 2M KABLO bu desteğiyle üniversite sanayi işbirliği adına attığı adımlara bir yenisini daha eklemiş oldu. 

Kaynak:

Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.