elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo, V. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'nde

Uzman çalışanları, teknolojik üretim hatları, ve gelişime açık organizasyon yapısıyla, alçak gerilim kablo sektörünün lider markası 2M Kablo, İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde, 18-21 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen, Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi'nde yoğun ilgi ile karşılaştı. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
30.10.2017 tarihli yazı 10593 kez okunmuştur.
Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından  "Akıllı Şehirler/Güvenli Tesisler" temasıyla İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde, 18-21 Ekim 2017 tarihleri arasında 4 gün süren Elektrik, Elektronik, Enerji, Aydınlatma gibi önemli sektörlerin yer aldığı Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi’nin 5.si" gerçekleştirildi. Kongrede ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda akademisyen ve uzman bir araya gelerek bilgi ve deneyimlerini paylaştı.
 

Kongrenin açılışında, bilimsel eğitimlerin önemine ve teknolojik gelişmelerin kamu yararına kullanılmasına değinildi. Kongre kapsamında aydınlatma, güç ve enerji sistemleri ile yapı elektronik sistemleri konusunda 3 ayrı sempozyum düzenlendi. Endüstri 4.0 toplantısı ve yapılarda elektrik tesisatı ile ilgili önemli oturumlar gerçekleştirildi.
 

Türkiye’nin birçok bölgesinden elektrik, elektronik, enerji, otomasyon, aydınlatma alanında çözümler üreten sektörlerinin lider firmaları bir araya geldi. Teknolojik ve Bilimsel gelişmelerin katılımcılar ile buluştuğu etkinlikte, 2M Kablo, sektörlere özel mühendislik çözümleriyle ziyaretçilerini bilgilendirdi. Elektrik-Elektronik mühendisleri, proje firmaları, kamu kuruluşları ve sektör temsilcileri ile kablolar hakkında bilgi alışverişi yapıldı.



Kontrol Kabloları, Enstrümantasyon Kabloları, Koaksiyel Kablolar, Bilgi İletişim Kabloları, BUS Kablolar, Dahili Telefon ve Yangın Alarm Kabloları, Enerji ve Tesisat Kabloları, Gemi ve Yat Kabloları, Ses ve Görüntü Kabloları, Yangına Dayanıklı Kablolar gibi ürünleriyle bir çok farklı sektörün ihtiyacını karşılayan 2M Kablo, ziyaretçilerine sektör uygulamalarını ve tecrübelerini aktardı.


2M Kablo Hakkında


Müşteri odaklı hizmet anlayışına ve sürekli gelişime inanan 2M Kablo, zaman içinde bu yönleriyle tanınmış ve kablo sektöründe kalite, güven, başarı ve ilklerin simgesi olmuştur.

2M Kablo, 1993 yılında İstanbul’da kuruldu ve 2012 yılından itibaren Silivri’deki yeni tesislerinde faaliyet göstermeye başlamıştır. 2M Kablo yeniliğe ve gelişime açık genç, aktif ve uzman kadrosu ile İstanbul’da Perpa Ticaret Merkezi’nde Yurtiçi Satış ve Pazarlama Merkez Ofisi, Ankara’da Bölge Satış Ofisi, Antalya, Adana, Bursa, İzmir’de satış noktaları ve ayrıca Moskova’da 2005 yılından itibaren bir satış ofisi ve depo ile hizmet vermektedir.

Geniş ürün yelpazesi ile kablo sektöründe aktif rol oynayan 2M Kablo, ulusal ve uluslararası standartlara göre ürettiği ürünlerin yanı sıra, özel müşteri şartnamelerine ve isteklerine göre de dizayn yapabilmektedir.

Kaynak: