elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo Ailesi Kahvaltı Organizasyonunda Bir Araya Geldi

2M Kablo, 15 Nisan Cumartesi sabahı Erkanlı Country Resort otelde; çalışanlarının ve ailelerinin katılımı ile eğlenceli bir kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
27.04.2017 tarihli yazı 8173 kez okunmuştur.
2M Kulüp Bünyesinde Gerçekleştirilen Kahvaltı 


2M Kablo'nun sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirmek üzere kurulan 2M Kulüp bünyesinde gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonu, çalışanlar arasındaki iletişim ve motivasyonun arttırılması amacıyla düzenlendi.
 

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen etkinliğe; çalışanlar, aileleri ile birlikte yoğun katılım gösterdi.
 
 

► İlginizi Çekebilir  : Yangına Karşı Korumanın Anahtarı | Kablolar
 
Saat 10.00 – 11.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kahvaltıdan sonra 2M Kablo çalışanları, ata binme, uçurtma uçurma gibi etkinliklere çocukları ile birlikte katılım gösterdi. Gerçekleştirilen etkinlikte başta çocuklar olmak üzere, yetişkinler de dahil herkes eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

2M Kablo İnsan Kaynakları Müdürü Arzu Kula, “Huzurlu ve harika bir ortamda gerçekleşen organizasyonda çalışanlarımız birbirleriyle kaynaşma fırsatı buldu. Çalışanlarımızın mutluluk ve motivasyonunu önemsiyoruz. Yoğun mesai saatleri sonrasında gerçekleştirilen bu kahvaltı organizasyonu ile çalışanlarımızı rahatlatmayı, sinerji ve iletişim becerilerini arttırmayı hedefledik. Ekip ruhu, katılımcılık, açık ve etkin iletişimi kurumsal değerlerin merkezine yerleştiren 2M Kablo, çalışanlarının gelişimi için benzeri etkinlikleri 2M Kulüp bünyesinde gerçekleştirmeye devam edecek’’ dedi.



2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dereli, çalışan ve ailelerinin masalarını tek tek dolaşarak organizasyona katılım gösterdikleri için teşekkür etti. Organizasyon çalışan ve ailelerin hatıra fotoğrafları çekmesi ile sona erdi.

Kaynak:



 

GÜNÜN FİRMASI