elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2015’in En Çok İlgi Çeken 5 Röportajı

Her yıl olduğu gibi 2015 yılında da saha haberciliği ile birlikte birçok röportaja imza atarak siz değerli takipçilerimiz için mühendislik sektörü hakkında detaylı bilgi topladık. Bu içeriğimizde 2015 yılına genel bir bakış ile, yılın en çok ilgi çeken 5 röportajına yer vereceğiz.



A- A+
28.12.2015 tarihli yazı 6492 kez okunmuştur.

Tesla Bobini ile Kablosuz Enerji Aktarımı | RöportajTesla Bobini ile Kablosuz Enerji Aktarımı | Röportaj

Fatih Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği öğrencileri yaptıkları ve "Cafer" adını verdikleri Tesla Bobini ile kablosuz enerji aktarımını yapmayı başardı. Ekip üyeleri ile kendileri ve projeleri hakkında yaptığımız röportaj sizlerle.
 
 

 

Yağmur Otomasyon | Firma Sahibi Erkan Parlak

Sizler için otomasyon sektörünün günümüzdeki yerini ve neler gerektirdiğini araştırdık. Uzun yıllar piyasada çeşitli kuruluşlarda çalışmış firma sahibinden tavsiyeler aldık. Yağmur Otomasyon firmasının sahibi Erkan Parlak ile yapmış olduğumuz sohbet tadındaki söyleşimizi sizlere sunuyoruz.
 
 


Küçük Mucit Kağan İnan ile Röportaj

Siz evde yokken hareket, ses, gaz veya su kaçağı algıladığında e-posta ve sms yolu ile sizi uyaran bir robot geliştiren Kağan; ODTÜ Uluslararası Robot Yarışması'nda dördüncülük ve jüri özel ödülü, TÜBİTAK Erzurum bölge yarışmasında birincilik ödülü aldı ve INSPO 2015 Uluslararası Proje Yarışması'nda dünya birincisi olmayı başardı.
 
 
 


Phoenix Contact | 2015 WIN Fuarı Video Röportaj

015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan Phoenix Contact'tan, Ayça Gül Lanacı, Toygar Turgut, Derya Tekler, Kerem Kökel ve Hande Baştürk ile ayrı ayrı yaptığımız röportajları sizlere sunduk.
 
 
 


HB Elektrik Proje ve Müşavirlik Genel Müdürü Bayram Ekici ile Söyleşi

Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği'nin yapmış olduğu söyleşi ile Bayram Ekici'yi daha yakından tanıdık ve firması hakkında bilgilendik. Yapmış olduğu çalışmaları siz değerli okuyucularımızla bu yazıda paylaştık.
 
 

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.