elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2013 Yılının En Çok İlgi Çeken 5 Röportajı

Elektrikport Ekibi olarak 2013 yılı boyunca sektöründe başarılı birçok önemli isimle bir araya gelerek, hem kendileri hakkında hem de sektörleri hakkında merak edilen sorulara cevap aradık ve sizlerle paylaştık. 2013 yılında en çok dikkat çeken 5 Röportajımızı sizler için derledik. Keyifli okumalar.



A- A+
01.01.2014 tarihli yazı 13337 kez okunmuştur.


Limak Enerji CEO'su Röportajı |Birol Ergüven


Limak Holding bünyesinde kurulan adını son dönemde enerji piyasasında sıklıkla duyduğumuz Limak Enerji kısa sürede sektörün önemli oyuncularından biri haline geldi. Limak Enerji'nin bu başarısını, hedeflerini ve enerji piyasasına ait değerlendirmelerini CEO Birol Ergüven ile konuştuk.

► Röportaj'ın Devamı için Tıklayınız




Nikola Tesla Röportajı |Everthing is Light


1899 yılına gidip Tesla'yı bizzat kendi ağzından dinlemeye ne dersiniz? Gazeteci John Smith tarafından Nikola Tesla ile yapılan "Everything is Life" röportajının Türkçesini sizlerle paylaşıyoruz.

► Röportaj'ın Devamı için Tıklayınız



Gülay Selki | VİKO Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Kurul Başkanı Röportajı


VİKO Kurumsal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik Kurul Başkanı Gülay Selki ile VİKO, Sosyal Sorumluluk ve Sürdürülebilirlik üzerine keyifli bir söyleşi yaptık.
 
► Röportaj'ın Devamı için Tıklayınız
 


2M KABLO |Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dereli


Türkiye, kablo sektöründe çok önemli bir potansiyele sahip. Avrupa, Orta Dogu , Afrika, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ile yapılan kablo ihracatı 2,5 milyar doları buluyor. Bu sektörün tam kalbinde duran ve üretiminin %40'ını ihraç eden bir firma "2M Kablo". 2M Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet DERELİ ile hem 2M Kablo'yu daha iyi tanımamızı hem de sektöre daha yakından bakabilmemizi sağlayacak keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Detaylarını röportajımızda bulabilirsiniz.

► Röportaj'ın Devamı için Tıklayınız
 


 

OBO BETTERMANN TBS Ürün Grubu Müdürü Serdar Aksoy Röportajı | Aşırı Gerilimden Korunma Sistemleri


Bu ay ki röportajımızı Yıldırım ve Darbe Gerilimlerine karşı korunma sistemleri gibi bir çok alanda sektörün lideri olan OBO BETTERMANN ile gerçekleştirdik. OBO BETTERMANN TBS Ürün Grubu Müdürü Serdar Aksoy'la gerçekleştirdiğimiz bu röportajda yanlış ve eksik bilinen bir çok konuya yanıt bulabilirsiniz.

► Röportaj'ın Devamı için Tıklayınız






ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.