elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Özdisan, Savior ve Alpke 19-22 Mart’ta WIN Automation’da

21 yıldır aralıksız düzenlenen ve Türk endüstrisinin buluşma adresi olan WIN (World of Industry) Uluslararası Endüstriyel Otomasyon Fuarı yarın başlıyor. Fuarda DMY Elektronik Yatırımlar grubu şirketlerinden Özdisan, Savior ve Alpke’de yer alıyor. Detaylar haberimizde.



A- A+
18.03.2015 tarihli yazı 9705 kez okunmuştur.
2014 yılında 30.684 m² bir sergi alanında 77.000’ in üzerinde yerel ve uluslararası ziyaretçi ağırlamış olan ve bu sene 19 - 22 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan fuarda DMY Elektronik Yatırımlar grubu şirketlerinden;
 
Özdisan ve Savior; 3. Hall ,  B150 no’lu stantta

Alpke; 7. Hall , D210 no’lu stantta
 
ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturacak.
 
 
Fuar süresince Türkiye’nin en büyük komponent distribütörü olan ve bu sene 35. Yılını kutlayan Özdisan, distribütörlüğünü yaptığı 60’ dan fazla markanın elektronik komponentlerini  ve PCB & PCBA, LED ve TFT çözümlerini müşterilerle buluşturacak.
 

 

eng.ozdisan.com

 


Vacon, Panasonic, Weintek, GE, Trio Motion, Fairford, Molex, Afcon ve Winmation gibi uluslararası markaların Türkiye distribütörlüğü sürdüren Savior Otomasyon ise, bina, güç santralleri, su tesisleri ve diğer endüstriyel alanlara yönelik otomatik kontrol, motor kontrol ve hareket kontrol ürün ve çözümlerini sergileyecek. Savior Otomasyon, otomasyon sektörünün yanı sıra Savior Solar makasıyla, yenilenebilir enerji sektörü için gereken solar ürünleri ve çözümleri de sunuyor olacak.
 

 

www.savior.com.tr

 


20’den fazla ülkeye yaptığı ihracatla bu yıl kapasite hacmini % 50 arrtırmayı hedefleyen  Alpke ise, motor ve trafo başta olmak üzere farklı sektörlerin ihtiyaçlarına yönelik bakır ve alüminyum iletken alanındaki geniş ürün gamını ziyaretçilerle buluştacak. 
 

 

www.alpke.com

 

 



Ozan Büyük Ozan Büyük Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır