elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo'dan Eğitime Destek Devam Ediyor |
İstanbul Aydın Üniversitesi

Üniversite-sektör işbirliğini geliştirmek, istihdama yardımcı olmak ve daha nitelikli insan gücü yetiştirmek gibi amaçlarla eğitime uzun yıllardır destek veren 2M Kablo, 2017 yılında da öğrencilerin yanında olmaya devam ediyor



A- A+
14.03.2017 tarihli yazı 6374 kez okunmuştur.
İstanbul Aydın Üniversitesi Güneş Enerjili Araba Takımı Elektroaydın ve 2M Kablo işbirliğiyle Pazarlama ve iletişim trendleri konusunda öğrencileri bilinçlendirmeyi amaçlayan Pazarlama ve İletişim eğitimi, Ticari Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Emrah Kebabcı’nın sunumu ile 22 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirildi.
 

Pazar ve pazarlama, pazarlama evreleri, modern pazarlama anlayışı, pazarlama yönetim süreci, pazarlama terimleri, arama motoru optimizasyonu (SEO) ve ücretli reklamlar, dijital medya ve dijital pazarlama trendleri gibi konuları, katılımın yüksek olduğu eğitimde öğrencilere aktaran Kebabcı, sunum esnasında öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı.

Günümüzde dijital medyanın hedef kitleyi daha iyi tanımak ve ihtiyaçları saptamak adına en etkili mecralardan biri olduğunu belirten Emrah Kebabcı, bu mecrada müşterilerin duygu ve düşüncelerine uygun pazarlama iletişimini sürdürmenin önemini vurguladı. Ayrıca mobil pazarlama sayesinde hedef kitleye hızlıca erişilebildiğini, lokasyon, zaman, cinsiyet gibi filtreleme yöntemleri kullanılarak müşterilere hızlıca ulaşılabildiğinin altını çizdi.
 

 
Öğrencilerin çalışmaya başladıklarında pazarlama departmanı ile hangi konularda çalışmaları gerektiğine de değinen Kebabcı, sunum sonunda öğrencilerin kendileri için uygun bir şirket ve pozisyonda çalışabilmeleri için şimdiden kariyer planlamalarını yapmalarının önemine değindi. Gerçekleştirilen eğitim sonrası öğrencilerin projelerini yürüttüğü atölyeyi ziyaret eden Emrah Kebabcı, güneş enerjili araç projeleri için öğrencilere görüş ve önerilerini sundu. Proje detaylarına ilişkin basılı materyal ve dijital medyanın daha etkin kullanılması ve sponsorluk faaliyetleri gibi öneriler sunan Emrah Kebabcı, kulüp üyeleri tarafından ilgiyle takip edildi.
 

 

ELEKTRO AYDIN HAKKINDA


ELEKTROAYDIN Takımı 2011 yılında, Prof. Dr. Zafer Utlu ve Makine Mühendisliği öğrencileri tarafından kurulan İstanbul Aydın Üniversitesi Güneş Enerjili Araba Takımı (GÜNAYDIN) olarak faaliyetlerine başlamıştır. 2014 yılında ise İstanbul Aydın Üniversitesi Elektrikli Araba Takımı (ELEKTROAYDIN) olarak ismi değiştirilmiş olup, çalışmalarına aynı amaçlar doğrultusunda devam etmiştir.

İstanbul Aydın Üniversitesi Güneş Enerjili Araba Takımı 2011 yılında makina mühendisliği öğrencileri tarafından kurulmuş ve zamanla makina, otomotiv, elektrik-elektronik, mekatronik, bilgisayar, yazılım, psikoloji ve reklamcılık bölümlerini de içine alarak multi disipliner bir yapı elde etmiştir. Kurulduğu yıldan itibaren Günaydın güneş arabasını hem tasarlayan hem de üreten ekip, mezunlarından aldığı bilgi ve tecrübeler doğrultusunda kullanılan teknolojiyi her Günaydın’da bir üst noktaya taşımıştır. Ekip günümüzde mekanik, elektrik, yazılım ve sponsorluk olarak dört ana gruptan oluşmuş ve faaliyetlerini sürdürmektedir.




Kaynak:


GÜNÜN FİRMASI