elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M Kablo Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Sonuçlandı

2M Kablo’nun sosyal sorumluluk faaliyetlerini yürüten 2M Kulüp tarafından organize edilen, geleneksel halı saha futbol turnuvası sonuçlandı. Bölümler arasında gerçekleştirilen ve zevkli mücadelelere sahne olan futbol turnuvasında kazanan Kılıf Bölümü oldu. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
23.05.2017 tarihli yazı 7837 kez okunmuştur.
2M Kablo 14.05.2017 tarihinde saat 18.00’da Depo&Lojistik ve Kılıf bölümleri arasında bir futbol halı saha turnuvası gerçekleştirdi. Büyük çekişmeye sahne olan final mücadelesinin kazananı 3-1’lik sonuçla Kılıf Bölümü oldu. Kılıf Bölümü’nün gollerini Mahmut Buluş, Uğur Cumalı atarken, Depo&Lojistik bölümünün tek golünü Erhan Yavuz attı.


 
Depo & Lojistik Bölümü Takım Kadrosu’nda Gökhan Dinçer, Hakan Uysal, Osman Terzioğlu, İsmail Kral, Aykut Gencer, İsa Kara, Erhan Yavuz, Murat Meşe, Ali Balıkçı yer alırken, Kılıf bölümünün takım kadrosunu Taner Culfa, Cenkay Akoğlu, Muhammed Ali Hamitoğlu, Ergün Küpeli,Yaşar Özkök,Mahmut Buluş,Ayhan Boz,Uğur Cumalı,Sertay Süzerler,Hamza Pehlivan, Şaban Sönmez oluşturdu.


 
Final maçı sonrası gerçekleşen ödül töreninde, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Keleşoğlu ve 2M Kablo'nun Fabrika Müdürü Erdal Mustafa Karaş takımlara kupalarını takdim etti. Kupa takdiminin ardından takımlar büyük sevinç yaşadı.



Bu dostluk ve mutluluk; futbol ve şiddet algısının kırılması açısından önemlidir. Sporun; çalışanların ruh ve vücut sağlığına olumlu etki göstermesinden ötürü 2M Kablo, her yıl bu faaliyetleri gerçekleştiriyor. 

Kaynak: