elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

WIN Metal Working Fuarı 12-15 Şubat'ta

Türkiye ve Avrasya Bölgesi'nde imalat endüstrisinin en önemli fuarı olan WIN Metal Working, 20. yılında 3 önemli sektörün endüstriyel bazda sergileyeceği ürün ve hizmetleri sunmaya devam ediyor. Bu yıl etkinliğin dijital medya ajanslığını ise ElektrikPort yürütüyor.



A- A+
29.01.2015 tarihli yazı 11781 kez okunmuştur.

Şubat Ayında Kapılarını Açıyor 


Geçtiğimiz Haziran ayında 19.'su gerçekleşen WIN Metal Working Fuarı, sektörün talepleri doğrultusunda yeni tarihini 12-15 Şubat olarak belirledi. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan WIN Metal Working Fuarı; metal işleme, kaynak ve yüzey işleme sektörlerinin önde gelen firmalarını profesyonel ziyaretçilerle buluşturacak. Bu yıl etkinliğin dijital medya ajanslığını ise ElektrikPort yürütüyor.



Hannover Messe Bileşim Fuarcılık A.Ş. tarafından 12-15 Şubat 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN Eurasia Metal Working 20. yılını kutluyor. Geçtiğimiz Haziran ayında 19.’su gerçekleşten fuarın yeni tarihi; sektörün talepleri doğrultusunda Şubat ayına çekilmişti. 12-15 Şubat tarihleri arasında 20. kez profesyonel ziyaretçilere kapılarını açacak olan WIN Eurasia Metal Working; Metal Working, Surface Treatment ve Welding başlıkları altındaki 3 ayrı ticaret fuarını tek bir çatı altında birleştiriyor. Ayrıca, bu yıl ilk kez fuar kapsamında düzenlenecek Safe@Work (İşyerinde Güvenlik) özel bölümü ile iş sağlığı ve güvenliğine de odaklanılacak.

Fuarda, Metal İşleme, Kaynak ve Yüzey İşleme konularının yanı sıra, bu yıl ilk kez düzenlenen Safe@Work özel bölümü ile iş sağlığı ve güvenliğine de odaklanılacak. WIN Eurasia Metal Working, ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra, tüm Avrasya ekonomik bölgesi için sektörlerinin en önemli buluşması olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz yıl toplam 16.412 m2 net alanda düzenlenen fuar;  toplam 592 firmayı, 28.117 profesyonel ile bir araya getirdi. 


 

İş Sağlığı ve Güvenliği Özel Bölümü: Safe@Work


Her sene makina işleme, kaynak ve yüzey işleme konularında en yeni ürün ve teknolojilerinin bir arada sunulduğu fuar, bu yıl "Safe@Work" (İşyerinde Güvenlik) başlıklı yeni bir sunum alanını da ziyaretçilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Hannover Fairs International GmbH ve Hinte GmbH işbirliğinin bir sonucu olarak bu yıl ilk kez iş güvenliği konusu fuarda ayrı bir bölüm olarak ön plana çıkarılacak ve Şubat ayındaki ticari fuarda metal işçiliği, kaynak ve yüzey işlemleri için önemli bir modül halini alacak. Ayrıca, "Safe@Work" konulu bu özel bölüm, konuşmacı oturumları ile de desteklenecek. WIN Eurasia Metal Working kapsamında gerçekleşecek bu özel fuar ve oturumun, endüstriyel sektörler ile temas halinde kapsamlı bir iş güvenliği teknik bilgisi sunmak için kilit bir araç niteliğinde olması hedefleniyor.
 


 

Öğrencilere Projelerini Sergileme İmkanı

Detaylı bilgi için resme tıklayınız.




 

Sektörün Öncü Firmaları Bu Fuarda


Geçtiğimiz yıl Almanya, Belçika, Bulgaristan, Çin, Fransa, Hırvatistan, Hindistan, Italya, Japonya, Kore, Tayvan ve Türkiye'den toplam 592 firmayı, 28.117 profesyonel ile bir araya getiren fuarda, sektörün lider marka ve firmaları yeniden yerlerini aldılar. Laser S.O.S Türkiye, Magmaweld, MVD İNAN başta olmak üzere; Ajan, Akbaysa, Akyaprak, Alfhatech, Apex Dynamics, Askaynak, Atlas CNC, Baykal Machine Tools, Bendmak, Cloos, Dirinler, Durmazlar, Egebant, Erba, Ermaksan, Gedik Kaynak, Intecro, Kromaş, Loyalmak, Nedsan, Nukon, Nuriş, Özen, Özmetal, Prima Power, Retta, Sekizli, Schuler, Şahinler, Wicon, Yıldız, Yılmaz gibi sektörün öncü şirketleri fuarda ürün ve yeniliklerini sunmaya hazırlanıyor.
 

Avrasya'nın En Büyük Ticari Buluşması


TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN Eurasia Metal Working; ev sahibi Türkiye’nin yanı sıra, tüm Avrasya ekonomik bölgesi için sektörlerinin en önemli buluşması olarak görülüyor. Fuar boyunca, Kuzey Afrika’dan (Fas, Tunus, Cezayir), Yakın ve Orta Asya’dan (Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan) ve son derece dinamik ekonomik eğilimleri olan Körfez ülkelerinden her sene birçok ziyaretçi ağırlanıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Ekonomi Bakanlığı "Satın Almacı Programı" desteği kapsamında birçok ülkeden satın almacı iş bağlantıları kurmak için WIN Metalworking Fuarı'nda olacak.

 

Kaynak:

Gizem Yağmur Kılıç Gizem Yağmur Kılıç Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.