elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Webinar |
Sanayi 4.0 ve e-F@ctory

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan Webinar serisinin yeni konuğu CLPA (CC Link Partner Association) Ülke Müdürü Sn. Tolga BİZEL, 12 Ocak Perşembe günü saat 11:00'de canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Konu: Sanayi 4.0 ve e-F@ctory...Detaylar haberimizde...



A- A+
06.01.2017 tarihli yazı 5839 kez okunmuştur.
Canlı Yayın: elektrikport.tv
 

Sektörel Eğitim Projesi: Webinar

"Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort, Webinar serileri ile sektöre heyecan verici bir yenilik getirmiştir.

Düzenlenen seminerler ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. 
Kayıt gerektirmeden "Ücretsiz" olarak 12 Ocak 2017 Perşembe | Saat 11.00'de elektrikport.tv'ye davetlisiniz. 

Sıradaki canlı yayın konuğumuz, CLPA Ülke Müdürü Sn. Tolga BİZEL olacak ve ElektrikPort takipçilerine Sanayi 4.0 ve e-F@ctory konusunu aktaracaktır.

 
►İlginizi Çekebilir: Gelecek Haberleşme Üzerine Kurulacak





CLPA



"Sanayi 4.0 ve

e-F@ctroy"




Canlı Yayın: 

elektrikport.tv



12 Ocak 2017 Perşembe | Saat 11.00


 
#EndüstriyelHaberleşme veya  #e-F@ctory Hashtag'ini kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında Sn. Tolga BİZEL'e iletebilirsiniz.



 

“CC-Link IE Alan Ağı” Hakkında


“CC-Link IE Alan Ağı” IEEE 802.3 (1000BASE-T) ile tanımlandığı üzere fiziksel ve veri katmanlarını izleyen bir Ethernet temelli alan ağdır. CC-Link Partner Association tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda büyük ölçüde benimsendi ve bir standart haline geldi. Yüksek hızlı I/O kontrol cihazlarının kontrolünü kapsayan ağ, bağlı cihazların düzenlenmesi ve konfigürasyonunda daha fazla özgürlük sağlayan “Star” ve “Ring” tipleri gibi esnek ağ topoloji opsiyonları sunmaktadır. Ayrıca, kontrol cihazlarının yönetimini (kurulum ve izleme) ve bakımını (izleme ve arıza tespiti) desteklemenin yanı sıra çoklu güvenlik PLC’leri arasında güvenlik bilgilerinin paylaşılmasına izin veren güvenlik iletişim fonksiyonuna sahiptir.
 

e-F@ctory Hakkında


Mitsubishi Electric’in güvenilir ve esnek üretim sistemleri kurmaya yönelik entegre konsepti e-F@ctory, kullanıcıların yüksek hızlı, bilgiye dayalı üretim amaçlarına ulaşmalarını sağlar. e-F@ctory Alliance adı verilen ortak çözüm faaliyeti ve CC-Link Partners Association (CLPA) gibi açık ağ kuruluşlarıyla yürütülen işbirliği sayesinde, kullanıcılar geniş kapsamlı “sınıfının en iyisi” prensibi doğrultusunda kapsamlı çözümler oluşturabilmektedir. Özetle, e-F@ctory ve e-F@ctory Alliance müşterilerin entegre üretim imkanı elde ederken en optimal tedarikçi ve çözüm seçme kabiliyetlerini de muhafaza etmelerini sağlamaktadır.


ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.