elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

VİKO Sponsorluğundaki Mart Ayı Bilgi Yarışmamızın Galibi Ödülünü Aldı

VİKO sponsorluğunda düzenlediğimiz, Mart ayı boyunca büyük bir çekişmeyle geçen bilgi yarışmamızın galibi Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Cem BİNİCİ olmuştu. Bugün VİKO tesislerinde gerçekleşen törende, yarışma ödülü olan IPAD, VİKO CEO'su Nusret Kayhan APAYDIN tarafından yarışmacımıza teslim edildi.



A- A+
26.04.2014 tarihli yazı 9126 kez okunmuştur.
Türkiye'nin  Mühendislik Alanında İlk ve Tek Bilgi Yarışması Mart  ayındada çok ilgi gördü. VİKO sponsorluğunda düzenlediğimiz yarışma sonunda büyük bir çekişmeyle geçen bir dönemden sonra yarışmanın galibi Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü öğrencisi Cem BİNİCİ oldu.

VİKO tesislerine gelen BİNİCİ, yarışma sonucu kazandığı ödülü VİKO CEO'su  Sn. Nusret Kayhan APAYDIN' ın elinden aldı.



 İlginizi Çekebilir : VİKO, Verimliliğin Önemini Vurguladı

VİKO Kurumsal İletişim ve Sosyal Sorumluluk yetkilisi İlker ÇELİK rehberliğinde VİKO tesislerinde ağırlanan ve Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği öğrencisi olan Cem Binici 1860 soruya doğru yanıt vererek büyük bir başarıya imza attı.

Sn.  Nusret Kayhan APAYDIN’ın  IPAD ödülünü takdim ederek, tebriklerini ilettiği  Cem BİNİCİ’ye biz de başarılarının devam ettiği bir gelecek diliyoruz. 


 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.