elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Turkcell PAF Takımında Yaz Stajı İmkanı İçin Son Günler

Turkcell; genç ruhlu, öz güvenli, sosyal, teknolojiyi seven, yaratıcı ve dışa dönük çalışan profiliyle ve çalışanlarına verdiği değer ile Türkiye’nin en çok çalışılmak istenen şirketleri arasında yer alıyor. Böylesine bir şirkette yaz boyunca staj yapmak ve devamında bu ailenin bir üyesi olmak ister misiniz? Başvuru koşulları ve diğer detaylar yazının devamında.



A- A+
26.01.2014 tarihli yazı 17747 kez okunmuştur.
Türkiye’nin iletişim devi Turkcell her yıl olduğu gibi bu yılda bünyesinde çalıştırmak üzere üniversite öğrencilerine kapılarını açıyor. Oluşturdukları PAF takımına katılım başvurularını Kariyer.net üzerinden alan Turkcell yaz boyunca staj imkanı sunduğu gençlere iyi bir deneyim fırsatı sunuyor. Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik, Siyasal Bilimler gibi pek çok fakülteye hitap eden staj başvuruları 31.01.2014’de sona eriyor.

 

 
 
Turkcell, PAF programı nedir sorusunu şu şekilde cevaplıyor: ‘Profesyonelliğe Adım Formasyonu’ adı altında yürüttüğümüz Turkcell PAF programı ile Turkcell'in geleceğini oluşturmakta önemli rol oynayacak genç yetenekleri Turkcell ailesine kazandırmayı ve profesyonel hayata bir adım önde ve doğru bir rehberlikle başlamalarını hedefliyoruz. Bu program ile her yıl üniversite öğrencilerimize Turkcell dünyasının kapılarını açıyor ve profesyonel yaşamla tanışmalarını sağlıyoruz. İki ay süren yaz stajı süresince sizleri; profesyonel yaşam, teknoloji sektöründeki iş alanları ve pozisyonlar hakkında bilgilendirmeyi, ilgi alanlarınız konusundaki farkındalık seviyenizi arttırmayı ve iş yaşamına dair bir bakış açısı kazandırmayı hedefliyoruz."

 

 
 

Bu Staj Kapsamında Öğrenciler Yaz Boyunca Neleri Deneyimleme İmkanı Bulacak?

 
Turkcell PAF programında öğrenciler yaz boyunca staj yaptıkları birimlerdeki görevlerinin yanı sıra farklı birimlerde staj yapan diğer öğrenciler ile oluşturulan  takımlara  dahil olarak inovatif projelerde çalışırlar. Programa dahil olan tüm katılımcıların gelişimi Turkcell Akademi’nin eğitimleri ile de desteklenir. Yaz stajı sonunda yapılacak değerlendirme sonucunda başarılı olan 3. Sınıf öğrencilerine part-time çalışma imkanı sunulur. Başarılı olan 4. Sınıf öğrencileri ise Turkcell Grup Şirketlerinde uygun fırsatlar olması halinde değerlendirilir.

 

 

Kimler Başvurabilir ?

 
• Yaratıcı,eğlenceli,sosyal ve meraklı,
• Üniversitelerin Fen-Edebiyat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler Fakültelerinde ve Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar, Elektrik&ElektronikElektronik ve Haberleşme, Telekomünikasyon, Matematik, Endüstri, Yazılım, Yünetim Bilişim Sistemleri (MIS) İşletme mühendisliği vb. bölümlerinde öğrenim gören,
• Başvurduğu sırada lisans 3.-4. Sınıf öğrencisi ya da yüksek lisans öğrencisi olan,
• İyi derecede İngilizce bilen,
• Tercihen staj ya da yarı zamanlı çalışma tecrübesine sahip,
• Tercihen burs ve değişim programlarına katılmış kişiler başvurabilir.



 

Eğlenceli İşe Alım Süreci İse Şu Şekilde :

 
Başvuru: Değerlendirme sürecinin ilk adımı olarak Kariyer.net üzerinde yayınlanan Turkcell PAF ilanına başvurmalısınız. (Başvuru için tıklayın.)

Online Oyun: Gelen başvurular arasından kriterlere uygun olanları seçildikten sonra seçilen adaylara bilgisayar ya da akıllı cep telefonu ile oynanabilen “Online Oyunu” daveti yollanacak. 

Video Soru: Online oyunu başarıyla tamamlayan adaylar web tabanlı “Video Soru” uygulaması üzerinden kendilerine gönderilen soruları video kayıt ile cevaplayacaklar. 

 
Görüşme: Video kayıtlar işe alım uzmanları tarafından dikkatle izlendikten sonra olumlu bulunan adaylarımızı daha yakından tanımak için görüşmeye davet edilecek. Görüşmeler sonrası olumlu bulunan adaylar, Turkcell ile teknoloji ve inovasyonu deneyimleme şansı bulacaklar. 

Herkese bol şans.

 


Kaynak :

► Turkcell
► Kariyer.net


 
Hülya Alkan Hülya Alkan Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.