elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Telefonunuzu Brunton Hidrojen Reaktörü İle Şarj Edin

Hidrojen enerjisinden yararlanan ürünler yavaş yavaş kullanıcılara duyuruluyor. İlerleyen günlerde enerjiye en çok ihtiyaç duyduğumuz iletişim sektöründe hidrojenin gücünden daha çok faydalanabiliriz. Telefonumuzdan, tablet bilgisayarlara kadar birçok ürünü şarj etmeye yarayan çevre dostu hidrojen pilleri nedir? Şarj kapasitesi ve fiyatı ne kadar? Detaylar haberimizde.



A- A+
28.11.2013 tarihli yazı 11954 kez okunmuştur.
Bu mini elektronik şarj kiti sadece küçük elektronik şarj cihazlarının enerji ihtiyacını karşılıyor gibi düşünmeyin. 2011 yılında bu yana bu yakıt hücresi kitlerinin sürekli geliştiğini görüyoruz. Geçenlerde yayınladığımız Hidrojen Yakıt Hücresi UPP'ta bu teknolojiye benzer bir uygulama. Şu ana kadar ki hidrojen yakıt pillerinin içerisinde en iyi kapasiteye sahip olan bu Brunton Hidrojen Reaktörü'dür. Bu hidrojen enerjisi kullanan kit ile telefonunuzu 6 kez şarj edebilirsiniz. Hidrojen reaktör pillerini bitene kadar kullandıktan sonra yenisi ile değiştirerek kullanıma devam edebilirsiniz. Eğer belli süre enerji noktalarından uzakta bulunacaksanız (Harici batarya da kullansanız enerjisi eninde sonunda bitecek.) bu hidrojen yakıt pillerinden yanınıza yeteri kadar aldığınızda  enerji arama sıkıntısı yaşamak zorunda kalmazsınız.

 İlginizi Çekebilir : Dünya'nın İlk Hidrojen Yakıt Pili


Her bir hidrojen pili 19.99$, Hidrojen Reaktör Kitinin kendisi ise 169.99$. Belki 6 şarjlık bir pil olduğu düşünüldüğünde aldığı parayı hak etmiyor diyebilirsiniz. Ama uzun yolculuklarda, sınırsız enerji isteyen kullanıcılar için pek büyük bir meblağ sayılmaz. Hem de teknoloji tüm hızıyla gelişiyor, ilerde fiyat konusunda bir düşüş yaşanacağı kaçınılmaz.
Ürün Detayları
 
Bu yüksek bilim ürünü olan teknoloji, hidrojen ve oksijeni gerekli kimyasal işlemlere tabi tutarak her koşulda elektrik üretimi sağlar. Hidrojen pilini, hidrojen reaktörüne yerleştirdikten sonra, elektriği bir USB çıkış yardımıyla telefonlardan, Ipad'lere kadar tüm cihazlarınıza aktabilirsiniz.
 
► Sürekli Değiştirilebilir Enerji: Her an her yerde duvarlara bağlı kalmadan enerji ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.
► Yeşil Çevre: Kimyasal atığı yoktur. Sadece atık olarak su buharı şeklinde çıkışı vardır.
► Hidrojen Gücü: Doğaya zararı olmayan kullanım alanı gün geçtikçe artan geleceğin enerjilerinden biridir.
► 1 Hidrojen Pili: Her kartuş 8500 mAh'lık kapasiteye sahiptir. Bu da yaklaşık bir iPhone'u 6 kez şarj etmek demektir.
 

 
Kaynak
 
► Brunton
► ohgizmo

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.