elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

SEW-EURODRIVE Satış Müdürü Murat Eroğlu |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan SEW-EURODRIVE firmasının satış müdürü Sn. Murat Eroğlu ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
06.05.2015 tarihli yazı 6482 kez okunmuştur.
WIN fuarları kapsamında WIN Automation fuarında ElektrikPort olarak otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik. Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler ile fuarı daha anlamlı kıldılar. 

Fuar katılımcıları arasında hareket teknolojisinin devlerinden
 SEW-EURODRIVE firması ile Satış Müdürü Sn. Murat Eroğlu ile röportajımızda beraberdik.

İlk olarak faaliyet gösterdiği sektör hakkında sorular yönelttiğimiz, hedef kitlesi, ürünleri ve geliştirme çalışmaları, fuar ortamı hakkında bilgiler aldığımız röportajımızı buradan izleyebilirsiniz.


Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:


 


Röportaj: SEW-EURODRIVE Satış Müdürü Murat Eroğlu


     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.



SEW-EURODRIVE HAKKINDA

Biz hareket ettiriyoruz.
 
SEW-EURODRIVE, Hareket, Gelenek, Yenilik, Kalite ve Servis demektir - bunu müşterilerimize hemen hemen 80 yıldan beri her gün yeniden kanıtlıyoruz. Çünkü biz sayısız konveyörleri, şişe doldurma tesislerini, stadyum çatılarını, çakıl ocaklarını, montaj hatlarını, kimya endüstrisindeki işlemleri, hav alanlarındaki bagajlarınızı veya yürüyen merdivenlerde sizleri değil, biz kendimizi de hareket ettiriyoruz - Durmak yok! Her gün yaklaşık 550 araştırmacı ve geliştirmeci sürücü otomasyonu geleceğini icat etmek ve daha da geliştirmeye çalışmaktadır. Tüm yeryüzüne dağılmış olan toplam 14.000 üzerinde çalışanımız sizin görevlerinize çözüm bulmak ve optimize etmek için hareket halindedir. Bu sayede SEW-EURODRIVE yıllık 2 milyar € cirosu ile sürücü otomasyonu branşında pazarda öncü konuma geldi.
 
Gereksininiz olan hareket çeşitli ürün çözümleri ve sürücü sistemleri ile gerçekleştirilir. SEW-EURODRIVE tarafından gereksinime ve branşa bağlı olarak, redüktörlü motor ve frekans çeviricili, servo sürücü sistemli, merkezi olmayan sürücü sistemleri ve endüstriyel redüktörlü kapsamlı modüller içeren özel çözümler de sunulmaktadır.
Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.