elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Muzo |
Sessiz Ortam Hayalinizi Gerçeğe Dönüştürüyor

Evinizde, ofisinizde veya restoranda gürültüden kurtulmak pek kolay değildir. Gürültü kirliliği problemi de gitgide artıyor ve sinir bozucu bir hale geliyor. Bazen sessiz bir ortama çekilip kafamızı dinlemek istiyoruz ancak bu çoğu zaman bir hayal olarak kalıyor. Celestial Tribe adlı girişim tarafından geliştirilen Muzo adlı akıllı cihaz, arzuladığınız sessiz alanı yaratarak hayalinizi gerçeğe dönüştürebiliyor.



A- A+
14.02.2017 tarihli yazı 13126 kez okunmuştur.
Muzo, Anti-Vibrasyon teknolojisini kullanarak düz bir yüzeyin ses çıkarmasını engelleyen ilk akustik cihaz. Titreşim olmayan yüzey sayesinde dışarıdan gelen sesler de en aza indiriliyor. Ayrıca Muzo, Billionsound teknolojisi sayesinde, dinamik ve gerçekçi sesler oluşturabiliyor. Böylece sessizlikte ya da doğanın huzurlu sesleri arasında rahatlamak mümkün hale geliyor.
 

3 Farklı Şekilde Çalışabiliyor



►İlginizi Çekebilir: Beyaz Gürültü Nedir?

Sessizlik (Serenity Mode)

Muzo, çevrenin keşmekeşinden sizi kurtarıp, kişisel konfor alanı yaratmanızı sağlıyor. Sadece tek bir dokunuşla anti-vibrasyon (titreşim önleme) sisteminin keyfini çıkarabilirsiniz. Ardındaki yapışkan kısım sayesinde herhangi bir düz yüzeye sıkıca yapıştırılabilen Muzo içinde bulunduğunuz ortamı kişisel konfor alanınız haline getirmenizi sağlıyor.
 
Uyku Modu (Sleep Mode)

Eğer kabus görmekten daha kötü bir şey varsa bu uyuyamamak olabilir. Geceleri duymak istemediği sesler yüzünden uyuyamayan pek çok kişi var. Bu durum da yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Muzo kullanıcılarına sadece sessizlik değil ayrıca kişisel akustik uyku terapisi de sunuyor. Binlerce rahatlatıcı sesten birini seçip alarmı ayarlamanız yeterli. Sesler yavaşça zihninize yerleşip derin uykuya dalmanıza yardım edecek. Tüm gece süren seslerin ardından uyku döngünüzün doğru zamanında başlayan ses dalgaları, sizi rahatsız etmeden uyandıracak.

 


►İlginizi Çekebilir: Elektronik Gürültü Nedir?

Gizli Mod (Secret Mode)

Kalabalık bir restoranda bir arkadaşınızla konuştuğunuzu ve kimsenin sizi dinlemediğini düşünün. Kulağa imkansız gibi geliyor. Muzo sayesinde bu da mümkün. Muzo’nun ses maskeleme özelliği, gizli bilgilerinizi bir sır olarak kalmasını sağlıyor. Cihazın akıllı telefon uygulamasını kullanarak koruma seviyenizi artırabilirsiniz. Muzo’nın ses maskeleme özelliği oldukça dinamik ve farklı mekanlara ve ses seviyelerine kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.

 

Cihaz küçük ve taşınabilir. Seyahat ederken dilediğiniz yere götürebilirsiniz. Bu cihaz okullarda, hastanelerde, ofislerde ya da sessizliğin önemli olduğu her yerde büyük kolaylık sağlayabilir. Kickstarter üzerinden 532.000 dolar toplayan cihaz, Indiegogo kampanyasından da 1,6 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Muzo Indiegogo üzerinden, 159 dolar + kargo ücreti karşılığında ön siparişle satın alınabiliyor. Şu anda sipariş edilen ürünlerin Nisan ayında gönderileceği belirtiliyor.


Kaynak:


thetechnews.com
kickstarter.com
indiegogo.com
Anıl Gül Anıl Gül Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.