elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Mobil Günler 2016

IEEE Bilkent Öğrenci Kolu tarafından Bilkent Üniversitesi’nde 19-20 Şubat 2016 tarihlerinde dördüncüsü düzenlenecek olan Mobil Günler 2016’nın; mobil teknolojiler, mobil yazılım geliştirme ile ilgilenen profesyoneller ve öğrenciler için bir buluşma noktası olması hedeflenmektedir.



A- A+
05.02.2016 tarihli yazı 6308 kez okunmuştur.
Etkinliksürecindekatılımcılar, etkinlik oturumlarına katılabilir, oturum aralarında alanında uzman konuşmacılar ile sohbet etme imkanı yakalayabilir ve kurulacak standları ziyaret ederek ilgili şirketler hakkında bilgi toplayabilirler. Android, iOS, RubyMotion, Project Tango, Swift ,Front-End programlama ve giyilebilir teknolojiler hakkında en son gelişmeleri uzmanlarından öğrenmek için katılımın tamamen ücretsiz olduğu Mobil Günler 2016’yı kaçırmayın!
 


 

Mobil Günler 2016 konuşmacılardan bazıları;

Mark Villacampa: Günümüzde Madrid’de yaşamakta olan konuşmacı, RubyMotion’ın arkasındaki şirket HipByte’ta çalışmaktadır. Projenin her aşamasında çalışan Villacampa, aynı zamanda ilk ticari RubyMotion uygulamalarından biri olan Cabify’ın yaratıcısıdır.
 
Aykut Bal: Uzmanlık alanları makerlar, hackerlar ve ödeme endüstrisinde startuplar olan, mobil uygulamalar üzerinde yoğunlaşan bir ürün adamıdır.Geri kalmış araçlar ve alışkanlıkları altüst edecek hayat değiştirici kullanıcı deneyimleri yaratmayı amaçlamaktadır. Kendisinin Medium’da bir blogu bulunmakta ve genelde Türk startup ekosistemi üzerine yazmaktadır.
 
Semih Energin: Semih, Microsoft’ta HoloLens projesi üzerinde çalışmakta ve projenin karma-gerçeklik deneyimleri üzerinde yoğunlaşmaktadır. Yaratıcı hızlı prototipleme üzerinde deneyimli olan Semih, innovasyon ürünleri olan oyunlardan çok hoşlanmakta ve boş zamanlarında GameJam’lerekatılmaktadır.
 
Markiyan Matsekh: Teknolojinin sağladığı yeni fırsatların peşinden koşan biri olan Matsekh, son yıllarda mobil ve giyilebilir teknolojiler üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış durumdadır. Kendisi kariyeri boyunca bir çok şirkete danışmanlık yapmıştır. Apple Watch için yapılan ilk uygulamalardan biri olan Tesla Apple Watch App’in ARGE liderliğini yapmıştır.
 
Andreu Ibanez: Andreu Ibanez, bir Google uzmanı, GDG Lleida’nın kurucusu, GDG İspanya’nın üyesi, Google Glass kaşifi, Google Liquid Galaxy LAB’ın kurucusu, Google Summer of Code konuşmacısı, The Physical Web Google iOT protocol uzmanı ve konuşmacısı ayrıca Lleida Drone’un kurucusudur. Ibanez halen Google’ın sanal gerçeklik araçları, Cardboard VR projeleri üzerinde çalışmaktadır, aynı zamanda Project Tango’nun deneyicisi ve yetkili konuşmacısıdır.
 
Alexey Demedetskiy: Demedetskiy, 5 yıldan fazla süredir girişimcilik ve B2B uygulamaları alanlarında yazılım geliştirme konusunda uzmanlaşan, basit ve tahmin edilebilir yapılar geliştirmeye odaklı çalışmalar yapan bir iOS mühendisidir. Yazılımda en çok önem verdiği şeyler kısa geri dönüt döngüleri ve mümkün olan en düşük fiyatta değişiklik yapmaktır.
 
Burak Yiğit Kaya: Burak Yiğit Kaya, Disqus’taki iki front-end teknoloji liderinden birisidir. Genelde FEOps (front-end ops) ve DevOps üzerinde yoğunlaşan Kaya, başka insanları daha üretken ve mutlu hale getirmeye yönelik araçlar geliştirmektedir. ESLint ve BabelJS gibi dil işleme ve analiz etme araçları üzerinde çalışmaktan hoşlanan konuşmacı, front-end dünyası için mükemmel build stack’in hayallerini kurmaktadır.
 
Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak ve ücretsiz kayıt olmak için etkinlik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


 

Aktif etkinlik bulunmamaktadır.