elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

IEEE 2. Ege Bölge Toplantısı |
Pamukkale Üniversitesi

Pamukkale Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen, dönemin 2. Ege Bölge Toplantısı 21 Aralık Cumartesi günü Denizli'de yapıldı. 9 Üniversiteden yaklaşık 100 kişinin katılım gösterdiği bu organizasyonda, geleneksel ITKK oyunlarının sergilenmesi etkinliğe ayrı bir renk kattı.



A- A+
31.12.2013 tarihli yazı 8711 kez okunmuştur.
Pamukkale Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen, dönemin 2. Ege Bölge Toplantısı 21 Aralık Cumartesi günü Denizli'de yapıldı. 9 Üniversiteden yaklaşık 100 kişinin katılım gösterdiği bu organizasyonda, geleneksel ITKK oyunlarının sergilenmesi etkinliğe ayrı bir renk kattı.
Etkinlik Basın-Yayın Sponsoru | ElektrikPort
 
 
Eğlenceli geçen oyunların ardından IEEE Türkiye Society danışmanlarının sunumları gerçekleştirildi. CS (Computer Society), EMBS (Engineering in Medicine and Biology), WIE (Women in Engineering) Kurumsal Destek Danışmanlarının sunumlarının ardından IEEE üniversite kol sunumları gerçekleştirildi.
 

 
Kısa bir aranın ardından  bir sonraki  Ege Bölge Toplantısı hangi Üniversite tarafından ne zaman gerçekleştirileceği belirlendi.  6. Ege Bölge Toplantısı  İzmir Gediz Üniversitesi tarafından mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Katılımcılar ile birlikte akşam yemeği yenildikten sonra etkinlik sonlandırıldı. 
 
.
 
Emre ARSLAN Emre ARSLAN Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.