elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ELEX Fuarı Meraklılarına Hazırlanıyor

Türkiye’nin Elektrik sektörüne ait tek fuarı olan ELEX Fuarı, 25-28 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaretçisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Önceki yıllarda elektriğin üretildiği noktadan, binalarımızın dışındaki panolara kadar olan kesimi içeren ELEX Fuarı, 2014 yılından itibaren Elektrik Malzemeleri ve Ekipmanlarını da ekleyerek daha geniş bir içerik ile düzenleniyor.



A- A+
06.09.2014 tarihli yazı 8296 kez okunmuştur.
Uluslararası alıcıların dikkatle takip ettiği ve ziyaret programına aldığı ELEX Fuarı’na gelecek yurtdışı alım heyetleri gün geçtikçe netleşiyor. Şu ana kadar ziyareti kesinleşen ülkeler arasında Angora, Avusturya, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Fas, Hindistan, Irak, İran, İspanya, Kamerun, Katar, Kazakistan, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Mısır, Nijerya, Özbekistan, Pakistan, Suudi Arabistan, Ukrayna, Zimbabve yer alıyor.

 

 

Elektrik Sektörünün Yeni Buluşma Noktası | ELEX

Elektrik sektörü, sektöre ait tek fuar olan ELEX Fuarı’nda buluşmaya hazırlanıyor. ELEX Fuarı’nda uluslararası ziyaretçiler katılımcılar ile bir araya gelerek büyük ticari bir platform oluşturacak.
Özellikle, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Doğu Avrupa’dan gelecek alım heyetlerinin fuarda ticari işbirlikleri kurarak yeni pazarların sektörde etkin rol oynaması planlanıyor.


 
 
 

ELEX Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteklemiş olduğu ELEX Fuarı ziyaretçisiyle buluşmaya hazırlanıyor. TEİAŞ, TETAŞ, TEDAŞ, EÜAŞ’ın ilk kez bir arada olduğu ELEX Fuarı sektörün ilgilileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Sivil toplum kuruluşları, ticaret odaları, enstitüler, aracılığı ile fuarın tanıtım faaliyetlerini yürüten Yıldırımdan Korunma Derneği, Lisanssız Elektrik Üretim Derneği, Elektrik Mühendisleri Odası, Enerji Ticareti Derneği rafından desteklenen ELEX Fuarı çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor.

 

İlginizi Çekebilir: 1024 Robottan Oluşan Sürü |Kilobot
 

Yurtdışı katılımcısı ve ziyaretçisi konusunda çalışmalarına ağırlık veren ELEX, bu konuda çözüm ortağı olarak Ant Expo ile çalışmalarına devam ediyor. Birçok ülkede konsolosluklar, ateşelikler, resmi kurumlarla iş görüşmeleri gerçekleştiren Ant Expo bu kurumların fuar konusunda bilgi sahibi olması sağlıyor.



Kaynak:

elexfuari.com/


 
Hikmet Bürkav Hikmet Bürkav Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.