elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Sektör Günleri Karabük Üniversitesi'nde Gerçekleştirildi

ElektrikPort, Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü ile birlikte düzenlediği Sektör Günlerinde, Üniversite&Sanayi iş birliğini güçlendirmeye devam ediyor. Karabük Üniversitesinde gerçekleştirilen Sektör Günleri'ne, sektörlerinin öncü firmalarından, VESTEL LED AYDINLATMA, 2M KABLO ve TESCOM firmaları katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte firma yetkilileri bulundukları sektörler hakkında bilgiler verirken, KariyerPort otumunda öğrenciler merak ettikleri soruların cevabını buldular.



A- A+
30.11.2014 tarihli yazı 12511 kez okunmuştur.
Etkinliğe VESTEL LED Aydınlatmadan, Pazarlama Uzmanı Deniz Garip Erginay; 2M Kablo'dan İş Geliştirme Mühendisi Sercan Çakaroğlu, TESCOM'dan Proje ve Satış Mühendisi Arda Erkan katıldı.
 


ElektrikPort ve Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü İşbirliği ile Gerçekleşen Sektör Günleri, Yaklaşık 450 katılımcı ile Yoğun İlgi Gördü. 

 
Karabük Üniversitesi Müzik Kulübü ve IEEE'nin ortak çalışmasıyla, gelen misafirlere, sürpriz müzik etkinliği yapılarak herkesi şaşırtıp, tesebessüm oluşturularak sunumlara başlandı.
 



Etkinliğin Başında Gerçekleştirilen Süpriz Müzik Dinletisinden Bir Kare 

 
İlk olarak sunum yapan VESTEL LED Aydınlatma Pazarlama Uzmanı Sn. Deniz ERGİNAY; "Üniversite öğrencileri ile böyle etkinliklerde buluşmak çok önemlidir. Vestel bu gibi organizasyonları her zaman desteklemekte ve öğrencilere değer vermektedir. Karabük Üniversitesi IEEE Kulübü ve Müzik Kulübüne çok teşekkür ediyorum bizleri çok güzel karşıladınız.
 


 
Firmamız üretici, büyük bir firma olup, Türk mühendisler çalışma alanında yer almaktadır. Firmamız Led Aydınlatma üzerine yoğunlaşmıştır. Led aydınlatma, diğer aydınlatma türlerine göre %80 enerji tasarrufu sağlamaktadır. Led ürünler 50 Bin saate varan uzun ömürlü ve çevre dostu, düşük maliyetli, 4 yıl ürün garantili, düşük voltaj ve güçlü akım garantisi bulunmaktadır." diyerek konu hakkında katılımcılara tanıtım ve bilgilendirme videoları izletildi.
 
 
Ardından 2M Kablo İş Geliştirme Uzmanı Sn. Sercan ÇAKAROĞLU, kablo türleri ve sinyalizasyon sistemlerinden bahsetti. Geleceğin ulaşım türlerine de değinen Sercan Çakaroğlu, bu sistemlerde kablonun büyük bir role sahip olduğunu belirterek, sunumunu tamamladı. 
 


 
TESCOM Ups Proje ve Satış Mühendisi Sn. Arda ERKAN, Kesintisiz Güç Kaynakları sektörü hakkında örneklerle katılımcıları bilgilendirdi.
 
 
 
Konuşmaların ardından ElektrikPort Akademik Danışmanı Sn. Dr. Engin AYÇİÇEK ve sunum yapan firma temsilcileri, KariyerPort oturumunda katılımcıların merak ettikleri soruları cevaplandırdı.
 

 
 
Konuşmacılar, KariyerPort Oturumunda Katılımcıların Sorularını Cevapladılar. 


Plaket takdimi sonrası hatıra fotoğrafı çekinerek etkinlik tamamlanmış oldu.
 


 

 

 



Videoda Etkinlik Görüntülerini Bulabilirsiniz
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.