elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

ElektrikPort Hannover Fairs Turkey Fuarcılık'ın Dijital Medya Partneri Oldu

Dünyanın en büyük fuar şirketleri arasında yer alan Deutsche Messe'nin Türkiye'deki iştirakı olan Hannover Fairs Turkey Fuarcılık dijital medya partneri olarak ElektrikPort’u tercih etti. Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel'de gerçekleşen imza töreni ile bundan sonra Elektrik Port olarak Hannover Messe Turkey Fuarcılık ile ortak içerik yayıncılığı, üniversite & sanayi iş birliği projeleri ve sürpriz saha aktiviteleri gerçekleştireceğiz.



A- A+
11.12.2015 tarihli yazı 8110 kez okunmuştur.
8 Aralık 2015 Salı günü Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel'de Hannover Fairs Turkey Fuarcılık ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Bu anlaşmayla Hannover Fairs Turkey Fuarcılık dijital yayıncılık çalışmalarını "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı" ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak. Anlaşmanın hedef kitlesi ve temel amacı;

Mühendisler, teknisyenler, teknikerler, firma yöneticileri, akademisyenler ve mühendislik öğrencileri ile sosyal platformlarda etkileşim içinde olmak ve takipçilerin ihtiyacı olan teknik bilgiler ile sektörel haberleri en doğru şekilde sunmaktır.

 

Soldan sağa sırasıyla; ElektrikPort Organizasyon ve Saha Sorumlusu Sn. Önder Eğer, ElektrikPort Genel Müdürü Sn. Ayça Ayçiçek, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Head of Marketing Sn. Elif KAYA, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Kurumsal İlişkiler Müdürü Sn. Cemre Uludere

 

 
Hannover Fairs Turkey Fuarcılık ile ElektrikPort İş Birliği

 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Hakkında

► Doğu ile Batı arasindaki ticaret köprüsü

► Kuruluş: 1996

► Faaliyet alanı: Hannover Fairs Turkey ana aktivite olarak Deutsche Messe AG’nin Türkiye’deki fuarlarının planlanması, organizasyonu ve uygulamasından sorumludur. Aynı zamanda Türkiye ve Avrasya Bölge’sinin pazarlarına yönelik olarak yeni ticari fuarlar yaratır. HMII’nin amacı sadece yabancı firmaların Avrasya pazarlarına fuarlar aracılığıyla girmesini sağlamak değil, Türk firmalarını da yurtdışında düzenlenen fuarlara katılma konusunda destekleyip, ticaret hacimlerini arttırmaktır.

HMII’nin bu pazardaki başarısının anahtarı hem Türk ihracatçıları ve üreticilerini hem de yabancı yatırımcıları çekecek uluslararası düzeyde fuarlar yaratırken yerel bilgi ile uluslararası uzmanlığı birleştirmiş olmasıdır. HMII yüksek standartları uygulayarak ve en iyi iş yapma platformunu yaratarak fuarlarının uluslararası özelliklerini artırmayı amaçlar.

HMII’nin diğer bir faaliyet konusu ise dünyanın çeşitli ülkelerinde DMAG tarafından düzenlenen fuarlarda veya bunların dışındaki önemli fuarlarda Türkiye milli katılımlarını organize etmektir. Bu çalışma, milli katılımını yurtdışında tanıtımı, stand tasarımı ve katılımcı ve ziyaretçilere yönelik diğer faaliyeleri kapsamaktadır
 


 

Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Sn. Alexander Kühnel ile Birlikte

 
ElektrikPort Hakkında
 
ElektrikPort, aylık ortalama 400.000 ziyaretçisi, 750.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 115.000 kişilik sosyal networkü ile "Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı"dır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Elektrik dünyasının nabzını tutar, gelişmeleri ve yeni ürünleri tanıtır. Aynı zamanda sektör yetkilileri ile sıcak bir iletişim kurarak iş dünyasındaki sorunları, çözüm önerilerini ve beklentileri aktarır. Mühendisten, teknikere, satın alma kararı veren yöneticiden akademisyenlere kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.