elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Elektrik Port, ProAsist'in Dijital Medya Partneri Oldu

Türkiye'nin bir çok bölgesinde mağaza, restaurant, endüstriyel tesis, alışveriş merkezi, hastane ve lojistik merkezlerine bakım ve servis hizmetleri veren sektörün öncü firması ProAsist, elektrik, elektronik ve teknoloji sektörlerinin öncü ve rakipsiz mühendislik ve bilgi portalı ElektrikPort ile dijital medya yönetimi konusunda işbirliği anlaşması yaptı.



A- A+
02.05.2014 tarihli yazı 8132 kez okunmuştur.
ProAsist Teknik Hizmetler, dijital yayıncılık çalışmalarını Türkiye’nin En Büyük Mühendislik Portalı ElektrikPort ile daha geniş kitlelere ulaştıracak.
 


ProAsist Genel Merkezi'nde yapılan imza törenine ProAsist'ten Gn. Müd. Yrd.'ları Fatma ADIGÜZEL ve Tolga AYDÖNER, Elektrik Port'tan Gn. Müd. Ayça AYÇİÇEK, Satış ve Pazarlama Müd. Gülbin US katıldılar.


Anlaşmanın temel amacı;

► Firma sahipleri,
► Proje yöneticileri,
► Mühendisler,
► Teknisyenler,
► Teknikerler,
► Akademisyenler,
► Mühendislik ve meslek yüksek okulu öğrencileri gibi sektörel hedef kitlenin ihtiyacı olan en güncel teknik bilgilerin en doğru şekilde yayın dünyasına kazandırılmasıdır.



ProAsist ve ElektrikPort arasında işbirliği anlaşması imzalanmış olup, Elektrik Port yürüttüğü başarılı çalışmalarına ProAsist’in “Dijital Medya Partneri” olmayı da eklemiştir.

Yapılan bu anlaşma ile hızla gelişmekte olan;

Bilgisayarlı Bakım Yönetim Sistemi,
► Kestirimci Bakım Hizmetleri
► 7/24 Mobil Arıza Servis Yönetimi
► OEM Bakım Onarım Yönetimi vb. teknik hizmetler sektöründeki gelişme ve yeniliklerinin dijital dünyada bu alanla ilgili her kesimden insana ulaştırması hedeflenmektedir.

 

ProAsist Hakkında

İşletmenizin ihtiyacı olan teknik hizmetlerin tamamını karşılayabilen Türkiye’nin ilk ve tek firması ProAsist Teknik Hizmetler, 2010 yılında sektörde yerini almıştır. Türkiye'nin bir çok bölgesinde mağaza, restaurant, endüstriyel tesis, alışveriş merkezi, hastane ve lojistik merkezlerine bakım ve servis hizmetleri vermektedir. 

Sektörünün öncüsü firmalar ile kesintisiz çalışmaya devam ederek hizmet ağını hızla büyütmektedir. İşletmelerin sabit kıymet yönetimi ile ilgili tüm işletme, bakım ve onarım hizmetlerinin tamamını, en optimum koşullarda katma değer yaratacak çalışma yöntemleri ile müşterilerine emre amade çalışmayı ilke olarak benimsemiştir.

 
Merkezi İstanbul'da olan ProAsist;

► Trakya ve Bursa'da şubeleri
► Ankara ve İzmir'de mobil ekipleri ile

dönemsel olarak da Tüm Türkiye'de toplam 2.200 hizmet noktasına ulaşmayı kısa sürede başarmıştır. 

Tüm hizmet üretim ve yönetim süreçlerinde ISO 9001 Kalite Yönetim Standartlarını ve İş Güvenliği Tüzük ve Yönetmeliklerinin standartlarını etkin bir şekilde uygulayarak müşterilerine güvenli hizmet vermeyi kendine prensip edinmiş, uzman kadrolarla çalışmaktadır. Enerji verimliliği ve tasarrufu başta olmak üzere, tüm işletme maliyetlerini azaltarak %100 müşteri memnuniyeti, ProAsist'in ilk hedefidir. Operasyonel yönetimini, günümüzün en modern alt yapı, donanımı ve bilgisayarlı bakım yönetim sistemi ile sağlamaktadır.
 
 
Daha fazla bilgi İçin: ProAsist.com

 

ElektrikPort Hakkında

ElektrikPort, aylık 250.000 ziyaretçisi500.000'den fazla sayfa görüntüleme sayısı ve 75.000 kişilik sosyal ağı ile Türkiye’nin en büyük mühendislik portalıdır. Üniversite - sanayi işbirliği kapsamında önemli bir rolü bulunan ElektrikPort, üniversite öğrencileri ve sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek bir sinerji oluşturmayı hedeflemiştir. Mühendisten öğrencilere, teknikerden akademisyene kadar çok geniş bir sektörel kitleye hitap eden ElektrikPort, sektöre yön veren bir mühendislik portalı olarak yayın hayatına devam etmektedir.

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.