elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

EAE Proje Satış Departmanı Müdürü Erdoğan Demirel |
2015 WIN Fuarı Video Röportaj

2015 WIN Fuarı kapsamında ElektrikPort olarak sektörün öncü firmaları ile gerçekleştirdiğimiz röportajlarımızdan EAE firmasının proje satış departmanı müdürü Sn. Erdoğan Demirel ile yaptığımız röportajı sizlere sunuyoruz.



A- A+
06.05.2015 tarihli yazı 7717 kez okunmuştur.
WIN fuarları kapsamında WIN Automation fuarında ElektrikPort olarak otomasyon teknolojilerinin dev firmalarıyla röportajlarımızı gerçekleştirdik.Fuar boyunca, sorularımızı yönelttiğimiz sektörünün öncü firmalarının değerli temsilcileri verdikleri objektif cevaplar ve tavsiyeler ile fuarı daha anlamlı kıldılar. 

Fuar katılımcıları arasında elektrik iletim ve dağıtım sektörünün tanınmışlarından EAE firması ile Proje Satış Departmanı Müdürü Sn. Erdoğan Demirel ile röportajımızda beraberdik.

Hizmet verdiği sektör ve bu sektördeki şirketin 2015 değerlendirmesi, sektördeki firmalar arasındaki rekabet, sektöre yeni atılan mühendisler ve henüz girmeye hazırlanan öğrencilere tavsiyeler ve fuarlar hakkında konuştuğumuz röportajımızı buradan izleyebilirsiniz.

Röportajımızın Tamamını İzleyebilirsiniz:



Röportaj: EAE Proje Satış Departmanı Müdürü Erdoğan Demirel

 
     
 Konu hakkında merak ettiğiniz her türlü soruyu
   bizlere sayfamızdan yorum olarak iletebilirsiniz.


EAE HAKKINDA

EAE Şirketler Grubu; elektrik sektöründeki yolculuğuna, 1973 yılında kurmuş olduğu EAE Elektrik A.Ş. ile Güngören'deki fabrikasında başlamıştır. Kurulduğu ilk günden bu yana hızla büyüyen EAE Şirketler Grubu, 1982 yılında EAE Aydınlatma A.Ş, 1995 yılında EAE Elektroteknik A.Ş. VE 1996 yılında EAE Makine A.Ş.'yi bünyesine dahil ederek, üretimini ve faaliyet gösterdiği alanları genişletmiştir. Grubun yurt içinde İstanbul, Ankara, Konya, İzmir, Bursa ve Gaziantep'de şube ve temsilcilikleri bulunmaktadır. Aynı zamanda EAE Grup'un İngiltere'den Taiwan'a, 65 ülkede distribütörü ve yetkili satıcısı bulunmaktadır.

1000 kişiye istihdam sağlayan 
EAE Grup; içinde yer alan tüm şirketler %100 yerli sermayeyle kurulmuş olup, ürünlerin gelişimi şirketlerin bünyesinde yer alan Ar-Ge departmanları tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bugün EAE Grup; yıllara uzanan deneyimi ve müşteri odaklı hizmet politikasıyla, Esenyurt'ta 4, İkitelli'de 1 adet olmak üzere, toplam 5 fabrikasında gerçekleştirdiği üretimleriyle; dünyanın önde gelen elektrik ürünleri imalatçıları arasında yer almanın haklı gururunu yaşamaktadır.







Mustafa Şirin Mustafa Şirin Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.