elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Dünya'nın İlk Sualtı Mağazası

Bir çok konuda öncü marka olan Sony yeni yaptığı su altı Mağazası'lar tüm dikkatleri üstüne çekti. Acaba su altında mağazası nasıl oldu? Bu mağaza neden ve nerede yapıldı? Çok ilginç bir konsept olan sualtı mağazasının detayları haberimizde.



A- A+
22.01.2015 tarihli yazı 9173 kez okunmuştur.
Sony Xperia'nın su geçirmeyen özelliği olduğunu ve bu konuda çok başarılı ilerlediğini biliyoruz. Sony su geçirmeyen telefon konusunda dünya çapında güzel bir prestij yakaladı.
 

 
►İlginizi Çekebilir:  2014'te En Çok İlgi Gören 5 Mobil Cihaz


Sony adından söz ettirecek bir ilke imza attı. Suyun altında Xperia Aquatech'i açarak Sony Xperia Z3 modelini müşterilerine farklı dikkat bir çekici konseptle gösterdi.
 


►İlginizi Çekebilir: Dünyanın En Derine Dalabilen Su Altı Robotu | Crabster Cr200


Dubai'de dünya haritası şeklinde tasarlanan yapay adacıklarda yapılan Aquastore yerin 3 metre altında açıldı.
 


Lübnan Adasında bulunan Xperia Aquastore ziyaretçileri profesyonel dalgıçlarla birlikte, balık adam kıyafetleri giyip, mini dalış yaparak ziyaretlerini gerçekleştiriyorlar. Böylece suya dayanıklı Sony Xperia'ları test etme şanslarını da buluyorlar.
 


Xperia Aquatech'in açılışında konuşan Sony Mobile Ortadoğu ve Afrika Pazarlama Direktörü Spyros Gousetis, "Dünyada pek çok ilki gerçekleştiren Sony Mobile, dünyanın ilk sualtı teknoloji mağazası Xperia Aquatech ile bir ilke daha imza attı. Xperia Aquatech'te, Sony'nin akıllı cihazlarında yer alan öncü suya dayanıklılık teknolojisi Sony hayranları için unutulmayacak bir deneyimle sunuluyor" dedi.  




Kaynak
xperiablog
 
Ece ÜLKER Ece ÜLKER Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.