elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Desigo Bina Yönetim Sistemi İçin Yenilikçi İşletim ve Esnekliğin Arttırılması

Siemens Bina Teknolojileri Bölümü, Desigo bina otomasyon sistemine sayısız yeni bileşen ve fonksiyon ekledi. Sistem, özelikle az entegrasyon gerektiren küçük ve orta ölçekli projeler için uygun maliyetli ve esnek çözümler için yeni portföy unsurları içerir. Desigo'nun yeni versiyonu, piyasaya ilk kez Frankfurt, Almanya'daki ISH 2017 fuarında sunuldu. Detaylar içeriğin devamında...



A- A+
21.03.2017 tarihli yazı 6235 kez okunmuştur.

HVAC tesislerinin grafiksel kullanımı için "Desigo Control Point"

Kullanıcı dostu "Desigo Control Point" çözümü, Desigo'nun yeni versiyonundaki ana yeniliklerden bir tanesi. Web bağlantısı ve modern dokunmatik paneller ile bina yönetim fonksiyonelliği sunar. Grafiksel kullanıcı arayüzü, kullanıcılara HVAC, aydınlatma ve perde disiplinlerinin çalıştırılmasına olanak sağlar. Çözüm, ayrıca izlenen sistemlerin enerji ayakizlerinin analizi ve yönetimi için enerji gösterge tablosu oluşturulmasına olanak sağlar.
 
► İlginizi Çekebilir:  Desigo DXR2 | Siemens Bina Teknolojileri
 

Temiz odalar ve laboratuvarlar için oda basınç ve çeker ocak kontrolü 


Island bus'lı yeni PX Kompakt Kontrolörü, Desigo ailesini tamamlıyor. Daha fazla veri noktasını kapsamak için TX I/O modülleri ile esnek bir şekilde genişletilebilir. TXI2.OPEN ile birlikte kompakt kontrolör ayrıca çeşitli entegrasyon seçenekleri de sunar.


 

Yeni donanım bileşenleri sayesinde daha esnek kullanım alanı 


Yeni Desigo versiyonunun oda otomasyon portföyünün en önemli unsurlarından birisi, laboratuvarlarda ve temiz odalar için özel olarak geliştirilmiş oda basınçlandırma ve çeker ocak kontrolü için bir çözümdür. Bu çözüm, BACnet / IP ile haberleşir ve hava debileri ile oda basınçlarında güvenilir, hassas ve hızlı ölçüm, kontrol ve izleme sağlar.



Oda otomasyon portföyünde, 6 yollu küresel vanalarla birlikte kullanılmak üzere tasarlanan yeni bir KNX PL-Link rotary vana kontrolü yanı sıra yeni bir KNX- PL bağlantı aydınlatma dimmerı ve maliyet açısından optimize edilmiş oda operatör birimlerini de içerir. Desigo Oda Otomasyonu uygulamalarının işlevselliği, mevcut uygulama takımını da destekleyen ısı pompası uygulama tiplerini içerecek şekilde genişletilmiştir.

Son olarak; Desigo, Siemens'in mevcut yönetim istasyonlarından kapsamlı Desigo CC bina yönetim platformuna geçişi kolaylaştıran yeni geçiş yolları sunuyor.

Kaynak:


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.
ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar