elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Danfoss, Bölge Eğitimlerinde Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Departmanı, Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğü mühendislerine ve Adana Su Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) teknik ekibine yönelik iki eğitim düzenledi. Eğitimlerde su&atık su uygulamalarına özel fonksiyonları ile su sektöründe önemli bir açığı kapatan FC 202 kodlu Aqua hakkında detaylı bilgi aktarıldı



A- A+
08.02.2016 tarihli yazı 7729 kez okunmuştur.
Danfoss Türkiye Motor Kontrol Sistemleri Departmanı, Sheraton Adana Hotel’de Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğü mühendisleri ile eğitimde bir araya geldi. Aynı ekip, 14 kişilik ASKİ teknik ekibine de eğitim verdi. Motor Kontrol Sistemleri İş Geliştirme Müdürü Taner Eren, düzenlenen eğitimlerde VLT Aqua Drive ürünü hakkında bilgi aktardı, kullanım detaylarını anlattı.



VLT Aqua Drive ürünü, su&atık su uygulamalarına özel fonksiyonları ile su sektöründe kullanılıyor. VLT Aqua Drive, pompaların elektriksel ve mekanik özelliklerini koruyor; bu sayede kullanım ömürlerini uzatarak bakım maliyetleri azaltıyor. Servis sürekliliğini de sağlıyor. Birden fazla pompanın kontrolü sağlanarak, enerji tasarrufu ile birlikte uygulamalara özel alternasyon ve kaskat ihtiyaçlarını karşılıyor.
 
VLT Aqua Drive, akış ve basınç kontrolü ile hem sistem tesisatının hem de pompanın ömrü uzatan uygulamaları ile tercih ediliyor.


Danfoss Hakkında:


Danfoss, yarının dünyasının daha az kaynak ile daha fazlasını yapmasına olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.

Kaynak: