elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Cumartesi Seminerleri |
Yıldırım ve Deprem İhbar Sistemleri

ElektrikPort'un sektörü yakından takip etmemizi sağlayan projesi Cumartesi Seminerleri'nin yeni konuğu ShuntTech firmasından İş Geliştirme Mühendisi Sn. Burak BAKACAK, 23 Mayıs 2015 Saat 12.00 - 13.00'da canlı yayında takipçilerimiz ile www.elektrikport.tv adresinde buluşacak. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.



A- A+
19.05.2015 tarihli yazı 9075 kez okunmuştur.


[GÜNCELLEME] 23 Mayıs 2015 Tarihli Elektrik Port Cumartesi Seminerleri 'nin konuğu Shunt Technologies İş Geliştirme Mühendisi Sn. Burak BAKACAK'ın "Deprem İhbar ve Yıldırım İhbar Sistemleri" konu başlıklı sunumunu izleyebilirsiniz.


Canlı Yayın: elektrikport.tv





Sektörel Eğitim Projesi: Cumartesi Seminerleri

 
Türkiye'nin en büyük mühendislik portalı ElektrikPort, Cumartesi Seminerleri ile sektöre heyecan verici bir yenilik getirmişti.

"ElektrikPort Cumartesi Seminerleri" ile konusunda uzmanlığı kanıtlanmış olan, sektöre yön veren firmaların yönetici ve mühendislerini ofisimizde misafir ederek, canlı yayın aracılığı ile siz değerli ziyaretçilerimiz ile buluşturuyoruz. Kayıt gerektirmeden ücretsiz olarak 23 Mayıs 2015 Cumartesi | Saat 12.00'de elektrikport.tv'ye davetlisiniz.

Cumartesi Seminerleri'nde sıradaki canlı yayın konuğumuz, Shunt Technologies firmasından,"Yıldırım ve Deprem İhbar Sistemleri" konusu üzerine birçok seminer ve eğitim programlarına katılan ve konusunda uzman olan, İş Geliştirme Mühendisi Sn. Burak BAKACAK olacak ve ElektrikPort takipçileri ile buluşacaktır.

 
SHUNTTECH:
 
"Yıldırım ve Deprem İhbar Sistemleri"


Canlı Yayın: elektrikport.tv

23 Mayıs 2015 Cumartesi | Saat 12.00 - 13.00



 


#ihbarsistemleri hashtag'ını kullanarak twitter üzerinden sorularınızı canlı yayın öncesinde ve yayın sırasında ShuntTech İş Geliştirme Mühendisi Burak BAKACAK'a iletebilirsiniz.
 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.