elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Bilkent IEEE'den Kariyer Forum'14

Kariyer Forum şirket ve toplulukların kendilerini ve çalışma alanlarını anlattığı ve öğrencilerle bir araya geldiği seminerler dizisinden oluşuyor. İş hayatından önemli konuşmacılarıyla bu yıl da öğrencilere gelecek planlaması hakkında önemli bir avantaj sağlıyor.



A- A+
18.12.2014 tarihli yazı 9583 kez okunmuştur.
Bilkent IEEE her yıl öğrencilerle iş dünyasını bir araya getirmek amacıyla ElektrikPort sponsorluğuyla Kariyer Forumu düzenliyor. Bu yıl 22-23-24 Aralık'ta düzenlenecek olan Kariyer Forum'14 iş hayatından önemli konuşmaacılarıyla öğrencilere iş hayatını daha yakından gösterecek gibi gözüküyor. Önceki yıllarda VESTEL, kariyer.net ve insparkus gibi konuşmacılara ev sahipliği yapan Kariyer Forum'un bu yılki konuşmacıları ise ASELSAN, Havelsan, IBM, Google Developers, MilSOFT ve secretcv.com...
Sırayla bu konuşmacılara bakacak olursak;
 

ASELSAN 

Son yıllardaki başarılarıyla yurtiçi ve yurtdışında adından söz ettiren ve göğsümüzü kabartan ASELSAN  haberleşme ve bilgi, mikroelektrik ve elektro-optik, radar ve elektronik harp, enerji ve otomasyon gibi çok çeşitli konular üzerinde çalışan Türk Silahlı Kuvvetleri destekli milli savunma sanayi kuruluşumuz. Eğer ASELSAN hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız 23 Aralık saat 12.40 ta düzenlenicek olan ASELSAN oturumunu kaçırmayın. 
 

 

Havelsan

ASELSAN gibi milli savunma sanayi kuruluşlarımızdan olan Havelsan simülasyon ve eğitim simülatörleri, bilgi yönetim sistemleri ve anayurt güvenliği alanlarında çalışıyor. Eğer Havelsan hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız 24 Aralık saat 12.40 ta düzenlenicek olan Havelsan oturumunu kaçırmayın.
 

IBM 

Dünyanın en önde gelen bilişim ve elektronik şirketlerinden olan IBM, bilgisayar ve donanım ürünleri, depolama ürünleri, kişiye özel tasarımlı mikrochipler ve uygulama yazılımları gibi çok çeşitli alanlarda çalışıyor. Eğer IBM hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız 24 Aralık saat 17.40 ta düzenlenicek olan IBM oturumunu kaçırmayın.
 

 

 
 

Google Developers 

Android, Chrome, Drive, Google Cloud platformları ve Cast API, Maps API ve YouTube API ve birçok Google servisi ve ürünleri üzerinde çalışan geliştriciler gurubu hakkına daha detaylı bilgi için 22 Aralık saat 12.40 ta düzenlenicek olan Google Developers oturumunu kaçırmayın.
 


 



►İlginizi Çekebilir: Google'ın 5 Büyük Projesi
 
 

MilSOFT

ASELSAN ve HAVELSAN gibi bir savunma sanayi kuruluşu olan MilSOFT istem entegrasyonu ve yazılım geliştirme alanlarında faaliyet gösteriyor. Eğer MilSOFT hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız 22 Aralık saat 17.40 ta düzenlenicek olan MilSOFT oturumunu kaçırmayın.
 

 
 

secretcv.com

İş ve staj arayanlarla eleman arayan firmaları sanal ortamda bir araya getiren bir insan kaynakları sitesi olan secretcv.com hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız 24 Aralık saat 17.40 ta düzenlenicek olan secretcv.com oturumunu kaçırmayın.
 


Kariyer forum hakkında güncel haberler için Kariyer Forum Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bilkent IEEE hakkında daha detayklı bilgi almak ve diğer etkinliklerden haberdar olmak için Bilkent IEEE web ve Facebook sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
Ahmet Safa Ozutrk Ahmet Safa Ozutrk Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



Aktif etkinlik bulunmamaktadır.