elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Aktif Group'tan Eğitim Seminerleri

Yirmi yılı aşkın süredir, Enerji, Endüstri, Güneş Enerjisi, Ulaşım, Hastane ve Akıllı Bina sektörlerinde başarılı projelere imza atmış olan Aktif Group, tecrübelerini ve bilgi birikimini sektör bileşenleri ile paylaşmaktan mutluluk duyuyor. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
17.11.2017 tarihli yazı 6018 kez okunmuştur.
/Aktif Group    @AktifGroup    /Aktif Group    /Aktif Group

Orta Gerilim Dağıtım Çözümlemeleri, Sayaç Otomasyonu ve Enerji izleme, Tıbbi Alanlarda IT Sistemler ve Uygulamaları, Enerji Kalitesi ve Kompanzasyon / Harmonik gibi alanlarda uzman kadrosu ile teknik bilgilendirme yaparak, tecrübelerini sektör paydaşlarına aktarıyor.
 

Aktif Group tarafından düzenlenen eğitim semineri ( Elektra Mühendislik )
 

Aktif Group için paylaşılan her bilgi, Elektrik ve Enerji sektörünü geliştirmeye yönelik yeni bir adım demektir. Bu nedenle düzenlenen her seminer veya teknik olarak yetiştirilen her birey aslında sektörün gelişimine katkı sağlamaktadır. Aktif Group'un sektörel çözümlerine dair detaylı bilgiye ulaşmak için www.aktif.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
 


Aktif Group tarafından düzenlenen eğitim semineri (YPU Yapı Projeleri Uygulamaları)
 
Aktif Group'un düzenlemiş olduğu seminerler, katılmış olduğu etkinlikler, fuarlar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak:

Irmak Telatar Irmak Telatar Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır