elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

Akıllı Cihazlarınızı Toplu Halde Hızlıca Şarj Edin:
“All-Dock”

Akıllı cihazların hayatımıza girmesiyle onları çok kullanmamızdan kaynaklanan şarj sorunu gittikçe büyüyor. Bazı firmalar bu soruna çözüm üretmeye başladı bile. Dittrich California tarafından üretilen bir şarj ünitesi akıllı cihazlarınızı hızlıca toplu şekilde şarj ediyor. Haberin detayları yazımızın devamında.



A- A+
28.01.2014 tarihli yazı 8462 kez okunmuştur.
Akıllı mobil aletlerimizi şarj etmek bazen sorun olabiliyor.  Hatta evde cihazlarımızı şarj ederken evin her bir tarafına dağılan kablolar ve kullanmak zorunda olduğumuz prizler işi daha karmaşık hale getiriyor. Ama bu karmaşıklığa son veren bir şarj ünitesi geliştirildi. Dittrich California tarafından üretilen All-Dock adı verilen bir şarj ünitesi tabletlerinizi, akıllı telefonlarınızı aynı anda ve daha hızlı bir şekilde kablo derdini ortadan kaldırarak şarj ediyor.

 

All-Dock, bir saatten daha az bir sürede birden fazla akıllı cihazlarını hızlıca şarj edebildiği gibi bunu  cihazın iç kısmında bulunan USB hub, her bir USB girişine saatte 2400 mA’lik enerji sağlayarak gerçekleştiriyor. Bu girişler sayesinde bir saatten daha az bir sürede  cihazların şarj seviyesini %80’e kadar çıkarabiliyor.

Ayrıca All-Dock dört veya altı akıllı cihazı aynı anda ve aynı performansta şarj edebiliyor. Hangi cihazı şarj etmek istiyorsanız ünitenin içindeki USB hub’a  akıllı mobil aletinizin şarj kablonuzu takmanız yeterli olacak.


 


All-Dock şarj ünitesi; Apple, Samsung, Blackberry, LG, HTC, Motorola, Huawei, Microsoft, Nokia, Kindle, Sony Ericsson ve Nexus’un tüm akıllı cihazlarına şarj imkanı sunuyor.

All-Dock 4 veya 6 USB girişli olan ünitenin kutu derinlikleri:


► Small: 220 x 113 x 61 mm
► Medium: 220 x 142 x 61 mm
► Large: 315 x 172 x 63 mm 


Kaynak:


► kickstarter.com
Çağın Özçivit Çağın Özçivit Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.