elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

40 Ülkede Kullanılan Akıllı Aydınlatma Acrich Teknolojisi ile Özdisan & Ar-Ge Yatırımı ile Öne Çıkan Assan’ın 30 Yeni Ürünü LED Fuarında!

DMY Elektronik Yatırımlar grup şirketlerinden Özdisan ve Assan Elektronik, Perşembe günü başlayacak LED Lighting Fuarında ziyaretçilerini ağırlayacak. Detaylar haberimizin devamında...



A- A+
30.09.2015 tarihli yazı 11657 kez okunmuştur.
DMY Elektronik Yatırımlar (www.dmyelektronik.com)  grup şirketlerinden Özdisan ve Assan Elektronik, Perşembe günü başlayacak LED Lighting Fuarında ziyaretçilerini ağırlayacak;
 
Assan // 9. Hall // stand no A210
Özdisan // 10. Hall // stand no B525
 
Online davetiye için tıklayınız.
 
Türkiye’nin lider elektronik komponent tedarikçisi Özdisan , 35. yılını kutladığı bu yıl,  LED fuarına da 2. kez katılıyor olacak. Bu sene, geçen yıl da sergi alanında ağırlıklı olarak yer verilen ve LED alanında dünyada 10.000’den fazla patente sahip, Özdisan’ın distribütörlüğünü yaptığı Seoul Semiconductor markasının yenilikçi ürünleri sergilenecek.

Bunun dışında standı ziyaret edenler Özdisan’ın distribütörü olduğu 60’ın üzerinde markanın tamamlayıcı elektronik komponent ürünlerini de aynı anda bulabilecekler.



Bu sene fuarda, Özdisan ilk kez müşterilerle buluşturacağı 3. jenerasyon Acrich teknolojisinin ürünlerini sergileyecek. Acrich teknolojisi bugün, akıllı aydınlatma (Smart lighting) çözümleri ile uyumlu ve geliştirilmiş dimleme özelliğine sahip ve dünyada 40’ın üzerinde ülkede 500’den fazla aydınlatma üreticisi tarafından tercih edilen Seoul patentli yenilikçi bir teknoloji.

Bunun yanı sıra, LED Modüller, HEC ve HEP marka LED driverlar, Seoul  markalı COB, mid-power ve hi-power ürünleri sergilenecek.

www.ozdisan.com
 


LED aydınlatma sektörün şekillenmesinde öncülük eden en eski oyuncularından biri olan Assan Elektronik ise, LED fuarına da en başından bu yana destek veriyor ve katılıyor. Özellikle Ar-Ge alanında devam ettirdiği çalışmalarla – cirosunun %15’ini Ar-Ge‘ye ayırıyor - sektöre kazandırdığı ürünleri fuarda sergiliyor olacak.

Bu yıl Assan, sene başından bu yana piyasaya çıkardığı 30’dan fazla yenilikçi ürünü sektörle ve müşterilerle buluşturmayı planlıyor. Fuarda iç mekan, dış mekan aydınlatma armatürleri, lineer LED, downlight, panel light, wallwasher, projektör gibi ürünlerinin yeniliklerini sergileyecek. Assan artan üretim alanı yatırımı ile üretici kimliği, ve “made in Turkey” ürünlerle ve  lojistik destekle birlikte sunabildiği 5 yıl ürün garantisi artısı ile müşteri kitlesini arttırmayı hedefliyor.

www.assanelektronik.com.tr

GÜNÜN FİRMASI