elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2M KABLO Ödüllü Resim Yarışması Gerçekleştirdi

Sektörün öncü firmalarından 2M KABLO, firma çalışanlarının çocuklarına yönelik ödüllü resim yarışması düzenledi. Yarışmanın ödül töreni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamarıyla birleştirilerek 2M KABLO fabrikasında düzenlendi.



A- A+
04.06.2014 tarihli yazı 9452 kez okunmuştur.
2M KABLO firma çalışanlarının çocuklarına yönelik ödüllü resim yarışması düzenledi ve sonuçları belli oldu. Yarışma, 7-10 yaş çocuklar grubu ve 11-15 yaş genç grubu olmak üzere 2 kategoride gerçekleşti. 7-10 yaş arası çocuklar grubu çalışmalarını "Benim Babam" konulu yaparken, 11-15 yaş arası gençler grubu ise çalışmalarını "Babamın Emeği" konu başlığı altında gerçekleştirdi.

Çocuk grubunun ödül töreni 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması ile birleştirerek 2M KABLO fabrika binasında düzenlendi. Düzenlene ödün töreninde ise çocuk grubu kazananları şu şekilde oldu:

►Birinci : Barış GÜVEN
►İkinci : Pelin ÇAL
►Üçüncü : Zeynep ÖZCAN


Gençler Grubunun ödül töreni ise 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlaması ile birleştirilerek 2M KABLO Silivri fabrikasında aileleriyle beraber kutlanmış oldu. Gençler grubu kazananları ise şu şekilde oldu:

►Birinci : Merve TEMEL
►İkinci : Umut GÜCEN
►Üçüncü : Deniz DÜZGÜN


Keyifli dakikalar geçiren çocuklar, ayrıca anne veya babalarının çalıştığı 2M KABLO'yu daha yakından tanıma fırsatı buldular.

 
Engin Gülgör Engin Gülgör Yazar Hakkında Tüm yazıları Mesaj gönder Yazdır



GÜNÜN FİRMASI