elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2015’in En Çok İlgi Çeken 5 Fotoportu

Eğlenceyi ve öğrenmeyi görsellerle buluşturan 'FotoPort' kategorimizde 2015 yılında birçok farklı içeriğe yer verdik. 2015 yılında siz değerli takipçilerimizin en çok ilgisini çeken 5 FotoPort'u sizler için derledik.



A- A+
30.12.2015 tarihli yazı 9598 kez okunmuştur.

En Ünlü 10 Sözüyle Nikola Tesla

Alternatif akımın babası, yaptığı çalışmalar ve buluşlarla hayatımızı aydınlatan ünlü fizikçi Nikola Tesla'yı her yıl 7 - 12 Ocak günleri arasında ölüm yıldönümünde andığımız fotoport, 2015 yılının en çok ilgi çeken fotoportu oldu.
 
 
 

 

Dünyanın En Garip 5 Deneyi

Şaşırtıcı olduğu kadar ürkütücü yanı da olan "Dünyanın En Garip 5 Deneyi"ni sizler için derledik.
 
 

 

3D Yazıcıyla Basılan Şaşırtıcı 5 Ürün

Maliyet, iş yükü, zaman gibi faktörleri en az seviyelere indirdiği için 3D yazıcıların kullanımı her geçen gün yaygınlaşıyor. Kendi sektöründe çığır açması amacıyla "3D Yazıcıyla Basılmış 5 Ürün"ü sizler için derledik.
 
 
 


 
 

Yandex Moskova Ofisinden Görüntüler

Rusya'nın en büyük arama motoru olan ve dünya pazarına girerek hızla büyüyen Yandex'in Moskova ofisi, Atatürk resmi, Galatasaray bayrağı, masalarda Türk kahveleri derken İstanbul ofisini aratmıyor. Birbirinden renkli görüntüler ile Yandex'in Moskova ofisi karşınızda.
 

 


 

Android Wear ile Çalışan 6 Akıllı Saat

Android Wear ile çalışan günümüzde akıllı saat olarak nitelendirilen saatlerle karşınızdayız. Android Wear kullanan cihazlar Android 4.3 ve üstü versiyon kullanan tüm cihazlarda sorunsuz çalışmaktadır.
 
 
 

 

ANKET
Endüstri 4.0 için En Hazır Sektör Hangisidir

Sonuçlar
Aktif etkinlik bulunmamaktadır.