elektrik port üyelik servisleri elektrik port üyelik servisleri

2. Ulusal Saf-Run Robot Yarışması Başlıyor!

Karabük Üniversitesi IEEE Öğrenci Kulübü etkinliği ‘’Ulusal Saf-Run Robot Yarışması’’ ile robot severleri 2. Kez bir araya getiriyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki robotik alanda ilgisi olan herkes kıyasıya bir mücadele için bir araya geliyor.



A- A+
10.04.2015 tarihli yazı 9638 kez okunmuştur.
Saf-Run Ulusal Robot Yarışması 2013 yılında ‘’Biz Hazırız Ya Sen’’ sloganı ile başladığı bu yolda yine aynı slogan ile robot severleri bir araya getiriyor. Geçen yıl ilki düzenlenmiş olan yarışmaya katılım hayli yoğun olmuştur.



Saf-Run Ulusal Robot Yarışması geçen yıl Mini Sumo ve Çizgi İzleyen olmak üzere 2 kategoride düzenlenmiştir. Bu sene ise Yangın Söndüren ve Serbest Kategori’yi de ekleyerek 4 ayrı kategoride yarışma fırsatı sunmaktadır. Bu yıl serbest kategori ile katılımcılara tezlerini değerlendirme imkanı sağlarken bir çok farklı projeyi de sergileme fırsatı sunacaktır.

Serbest kategori de profesyonel jüri üyesi ile değerlendirme yapılacaktır. Serbest kategoriye katılacak yarışmacılar, internet üzerinden projelerini kaydetmeleri ve proje hakkında ayrıntılı raporlarını da Serbest Kategori konu başlığı altında ieeekarabuk@gmail.com adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir. Raporlar en geç 17.04.2015 tarihine kadar gönderilmelidir. Raporlar jüri üyeleri tarafından ön değerlendirmeye alınacaktır. Raporlarını belirtilen sürede göndermemiş ve ön değerlendirmeyi geçememiş olan yarışmacılar kategoriye kesinlikle alınmayacaktır. 



Her kategoride ödüller eşit olacaktır. Ödüllerin yanında bir çok sürpriz hediyeler verilecektir.
1. lik ödülü 1500TL
2. lik ödülü 1000TL
3.lük ödülü 500TL

Robotların çılgın rekabetine bende hazırım diyorsan online kaydınızı bu adresten yapabilirsiniz. Soru ve önerileriniz için ieeekarabuk@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Yarışmanın güncel bilgilerinden haberdar olmak için facebook üzerinden Karabük Üniversitesi Saf-Run Ulusal Robot Yarışması yazarak takipte kalabilirsiniz.



2. Ulusal Saf-Run Robot Yarışması 25-26 Nisan 2015 tarihlerinde Karabük Üniversitesi Gökşen M. Yücel Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Aktif etkinlik bulunmamaktadır.